Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

< kolovoz, 2006 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari On/Off

ANKETA


BLOG O .....

Svemu i svačemu što uveseljava, ljuti i rastužni mladog čovjeka.

Kada ste me čitali



MOJ MAIL

Ako imate pitanja, pritužbe, kakve prijedloge ili nešto slično možete mi pisati na : grga_sk@net.hr

COOL Postovi

Noć na Glavnom kolodvoru
MATURALAC - Epizoda 1
MATURALAC - Epizoda 2
MATURALAC - Epizoda 3
MATURALAC - Epizoda 4
MATURALAC - Epizoda 5
MATURALAC - Epizoda 6
MATURALAC - Epizoda 7
MATURALAC - Epizoda 8
INVENTURA 2006.godine
INVENTURA 2007.godine - Svi važni događaji prethodne godine
HRVATSKA KOSTAJNICA - Kestenijada
TOPUSKO - Mjesto za odmor




Linkovi

Blog.hr
Forum.hr
Monitor.hr
Sisak.info
Index.hr
IMGspot.com
NOVA TV
Youtube

[petak][25.08.2006.]

Maturalac ( epizoda 8. )

Da da, još nas je par dana djelilo od povratka kući no mi se nismo dali i nastojali smo iskoristiti vrijeme u Lloretu što smo bolje mogli. Tako se jedan dan većin odlučila za kupanje na bazenu, no ja sam odlučio odmoriti baterije za put jer putovanje od 36 sati autobusom nije mala stvar. Moram vam priznati kako mi je i mali odmor nakon 5 dana ne spavanja dobro došao. No noć prije toga zasigurno je bila jedna od najluđih večeri. Naime, u našem disku bio je organiziran pjena party tako da je bila ludnica. Također posljednju večer, proveli smo na plaži uz kako bi ono rekli zvuke gitare i pjesmu. Ja sam posljednju noć i prespavao na plaži. Stvarno je to doživljaj kada se budite sa prvim zrakama sunca. No, nakon što nas je probudio alarm sa mobitela, uputili smo se odmah sa plaže na doručak, nakon toga po kofere u bus i via kući. Moram vam priznati kako mi baš i nije bilo drago da odlazimo doma. No što se mora mora se. Pri povratku smo opet svratili do francuske u muzej Salvadora Dalia. Čovjek je malo izrađivao veoma čudne stvari no nema veze, tu smo svi bili skoro polomljeni od umora. Nakon toga put do Monaca i Monte Carla, te Cannesa. U Cannes smo došli negdje oko sedam navečer tako da smo imali priliku vidjeti grad onako još po danu, imali smo priliku šetati crvenim tepihom, bar smo se na trenutak osjećali kao zvijezde. Onako još smo se sprdali sa toliko fotografiranja i onih bliceva od fotoaparata tako da si doista na kratko imao osjećaj da si famous.

Nakon kratke pauze, i kratkog razgledavanja bilo je vrijeme da se uputimo dalje, bilo je vrijeme za Monte Carlo i Monaco. Tamo smo se zadržali jako kratko, no imali smo priliku voziti se po stazi za formule jedan, samo što smo se mi vozili autobusom. smijehNo ono što je većinu ostavilo bez daha je količina glamura u kneževinama. Naime, jedva su negi uspjeli ući u casino gdje se snimao James Bond sada točno neznam koji nastavak. Naime, nisu puštali unutra neprikladno odjevene osobe, jer nije bilo one žene ili muškarca koji je bio sređen i dotjeran, a mi kaj pačići u kratkim hlačama i trenirkama. Također, većina se nadmetala tko će imati bolji auto, jer je kneževina bila krcata luksuznim automobilima. Hvala Bogu, iskoritili smo svaku priliuku da se slikamo pored njih. Pa tako izdvajam neke od malo boljih izdanja.

Nakon kratke šetnje, ponovno u autobus i vraćamo se Italiji, točnije stojimo u Padovi. Iako sam mislio da ćemo u Padovu doći malo kasnije kada budu sve trgovine otvorene prevario sam se. Došli smo ujutro u sedam sati tako da je sve ali baš sve bilo zatvoreno osim nekih tamo kafića. Nakon obilaska Crkve Sv.Antuna Padovanskog, put nas sada vodi via Croatia. Narode moj, tako je završio još jedan maturalac sa Ekonomistima iz Siska, točnije b. i c.razredom. Hvala svima onima koji ovo čitaju i ostavljaju komentare, ostavljajte ih i dalje, hvala svima onima koji tek sada ovo čitaju, ako čitate preporučite me svima da posjete moj blog. Nakon opisivanja maturalca, vraćam se na zbivanja iz svog vlastitog života. Sočno sočno sočno. Pozzzzz svima



[ 0 KomentarA ][PrinT ][# ]


<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.